Tech Solutions

Τεχνολογία AUTOSEAL®
Έξυπνο κλέισιμο™

Τα μπουκάλια νερού και θερμός ταξιδιού AUTOSEAL® παρέχουν την απόλυτη άνεση. Πρόκειται για θερμός ταξιδιού και μπουκάλια νερού που έχουν σχεδιαστεί να μην χύνονται και να λειτουργούν στο άνοιξε-κλείσε μόνο με το ένα χέρι, διευκολύνει την χρήση τους εν κινήσει. Το καπάκι καθαρίζεται εύκολα και ανοίγει τελείως για γρήγορο, ενδελεχή καθαρισμό.

Χωρίς διαρροή από το κλειστό καπάκι

Μισούμε τις διαρροές όπως εσείς, ειδικά όταν οδηγούν σε κατεστραμμένους φορητούς υπολογιστές ή σημειώσεις. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Contigo κατασκεύασε την τεχνολογία AUTOSEAL® για θερμός ταξιδίου και μπουκάλια νερού σχεδιασμένα να μην χύνονται. Ο πρωτοποριακός σχεδιασμός εξαλείφει την πιθανότητα να χυθεί το ποτό σας, είτε βρίσκεστε στο σπίτι είτε εν κινήσει.

Λειτουργία μόνο με το ένα χέρι

Πατήστε το κουμπί για να πιείτε και αφήστε το για να σφραγιστεί το καπάκι αυτόματα. Είτε τρέχετε για να προλάβετε το λεωφορείο είτε περπατάτε, θα έχετε το άλλο χέρι ελεύθερο για να στείλετε μήνυμα, να πληκτρολογήσετε ή οτιδήποτε θελήσετε.

 

Καπάκι που καθαρίζεται εύκολα

Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη προσπάθεια για να καθαρίσετε το μπουκάλι ή το θερμός σας. Χάρη στη Contigo μπορείτε να πλύνετε όλες τις γωνίες. Επιπλέον, το καπάκι είναι ένα ενιαίο κομμάτι, επομένως δεν υπάρχουν μικρό-εγκοπές που να τοποθετούνται λάθος ή να μπορούν να χαθούν.

Τεχνολογία AUTOSPOUT®
Έυκολη χρήση™

Μάθετε πώς η τεχνολογία AUTOSPOUT® διευκολύνει την ενυδάτωση. Πιείτε από το μπουκάλι νερό σας με ένα απλό πάτημα ενός κουμπιού και μείνετε ήσυχοι γνωρίζοντας ότι το κάλυμμα του στομίου προστατεύει το καλαμάκι σας από μικρόβια και βρωμιά. Το μπουκάλι νερού μας είναι τέλειο για να πίνετε εν κινήσει, καθώς έχει σχεδιαστεί να μην χύνεται όπως και τα παιδικά μας μπουκάλια νερού, προσφέροντας ηρεμία στους γονείς.

Λειτουργία με το ένα χέρι

Η χρήση του είναι τόσο εύκολη όσο το πάτημα ενός κουμπιού με την τεχνολογία AUTOSPOUT®. Κατασκευάσαμε αυτό το μπουκάλι νερού με καλαμάκι, ώστε να μπορείτε να το χρησιμοποιείτε μόνο με το ένα χέρι. Έτσι, μπορείτε να παρακολουθείτε σημαντικά πράγματα που μπορεί να έχετε μπροστά σας, όπως ο δρόμος ή η τηλεόραση στο γυμναστήριο.

Προστατευόμενο στόμιο

Η τεχνολογία μας AUTOSPOUT® προστατεύει το επιστόμιο του μπουκαλιού νερού σας από οτιδήποτε μπορεί να συναντήσετε εκεί έξω. Είτε βρίσκεστε σε γεμάτο ασανσέρ, είτε στο λεωφορείο κατά την περίοδο του κρυολογήματος και της γρίπης, είτε σε στενούς χώρους σε ένα αεροπλάνο, σχεδιάσαμε ένα κάλυμμα για το στόμιο για να βεβαιωθούμε ότι έχετε ένα καθαρό στόμιο για να πιείτε.

SpillProof για παιδιά

Τα παιδιά συχνά τείνουν να λερώνουν με το μπουκάλι τους. Έτσι, για να προστατεύσουμε το χαλί, το αυτοκίνητο και τον καναπέ σας, κατασκευάσαμε τα παιδικά μας μπουκάλια νερού που δεν χύνονται λόγω της βαλβίδας ασφαλείας. Τώρα, τα παιδιά μπορούν να γυρίζουν το μπουκάλι με το νερό τους από κάθε πλευρά (ακόμα και ανάποδα) χωρίς να χυθεί.

Μόνωση κενού αέρα THERMALOCK
Διατήρηση θερμοκρασίας για ώρες

Είτε το ποτό της επιλογής σας είναι ζεστός καφέ είτε παγωμένο νερό, τα μπουκάλια νερού και τα θερμός ταξιδιού με μόνωση κενού αέρα είναι εδώ για εσάς.

Ζεστό από 10 έως και 35 ώρες

Γνωρίζουμε ότι δεν σας αρέσει όταν ο καφές σας κρυώνει. Γι’αυτόν τον λόγο η Contigo δημιουργήσε τη μόνωση κενού αέρα THERMALOCK™ για να κρατά τη θερμότητα κλειδωμένη μέσα στα θερμός από ανοξείδωτο ατσάλι. Τα θερμός καφέ διπλού τοιχώματος με μόνωση κενού αέρα παγιδεύουν τη θερμότητα, έτσι ώστε με διαλεχτά μοντέλα, το ποτό σας να παραμένει ζεστό έως και 7 ώρες μετά την πρώτη έκχυση.

Κρύο από 24 έως και 43 ώρες

Είτε βρίσκεστε στην παραλία, είτε για βόλτα, είτε στο γήπεδο, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα παγωμένο ρόφημα για να σας δροσίσει σε μια ζεστή μέρα. Η Contigo κατασκεύασε μπουκάλια νερού από ανοξείδωτο ατσάλι με μόνωση κενού αέρα THERMALOCK™ για να διατηρείτε το ποτό σας δροσερό και κρύο για έως και 43 ώρες (και όχι, αυτό δεν είναι τυπογραφικό λάθος).


Σύστημα καπακιού SNAPSEAL
Ιδανικό για εν κινήσει χρήση

Από το σπίτι στη δουλειά και όπου αλλού, το SNAPSEAL™ καλύπτει τις βασικές σας ανάγκες. Αυτό το θερμός ταξιδιού ανοίγει και κλείνει με το ένα χέρι για εύκολη, εν κινήσει λειτουργία.

Χωρίς Διαρροή

Περάστε την ημέρα σας χωρίς λεκέδες με το SNAPSEAL™. Μετά τη κάθε χρήση, όταν κλείσει το καπάκι δεν υπάρχει περίπτωση να χυθεί το περιεχόμενο.

Λειτουργία με το ένα χέρι

Το SNAPSEAL™ έχει σχεδιαστεί για μια εύκολη χρήση με το ένα χέρι. Δεν υπάρχει καπάκι για να ξεβιδώσετε ή να αφαιρέσετε – απλώς φροντίστε να το κουμπώνετε μετά την κάθε χρήση για να σφραγιστεί το ειδικό κατά των διαρροών καπάκι.

Πως λειτουργεί;

Περιστρέψτε για να ανοίξετε ή να κλείσετε το στόμιο και αυτόματα κλειδώνοντας το TWISTSEAL™ κουμπί. Η περιστροφή δίνει την δυνατότητα κάλυψης απο σκόνη και βρωμιά οταν το TWISTSEAL™ είναι κλειστό.

Τεχνολογία TWISTSEAL
Twist open, twist close.

Το TWISTSEAL είναι μικρές περιστροφές που κάνουν τη ζωή εύκολη, καθώς εξασφαλίζει χρήση χωρίς διαρροές. Το στόμιο του ποτού προστατεύεται και το καπάκι καθαρίζεται εύκολα.

B2095392_TwistsealGlaze_16oz_MatteBlack_Front
A2095393_TwistsealGlaze_16oz_Silver_BirdseyeOpen

Χωρίς Διαρροές

Με την τεχνολογία TWISTSEAL™, το αγαπημένο σας ρόφημα έρχεται μαζί σας χωρίς να χυθεί σταγόνα.

Τεχνολογία AUTOPOP®

Lid pops up for easy drinking and seals shut for no leaks when you’re on the go.

Ειδικά σχεδιασμένο καπάκι για υψηλή ροή και ασφάλεια από τις ανεπιθύμητες διαρροές. 

2156438_Jackson2.0 Juniper Front

Πως λειτουργεί;

 Η τεχνολογία AUTOPOP® σας βοηθά να ενυδατωθείτε βιαστικά χωρίς να χάσετε ούτε σταγόνα, με το πάτημα ενός κουμπιού. Επίσης κλειδώνει για να μην ανοίξει ακούσια σε στιγμή που δεν το χρησιμοποιείτε.

2156438_Jackson2.0 Juniper Birdseye open

Υψηλή ροή

Η τεχνολογία AUTOPOP® στοχεύει στην υψηλή ροή, την πλήρη στεγανότητα και την χρήση μόνο μ’ένα χέρι. Λόγω του μεγάλου μεγέθους του στομίου μπορείτε να πίνετε πολύ πιο γρήγορα.