Όροι και Προϋποθέσεις

Όροι και προϋποθέσεις
Η παρούσα σύμβαση καλύπτει αποκλειστικά κάθε πώληση προϊόντων μέσω του ιστότοπου (website) contigogreece.gr της επιχείρησης «Κυριακή Αρώνη» με τον διακριτικό τίτλο Contigogreece , η οποία εδρεύει στο Νεο Ψυχικό του Δήμου Αθηναίων επί της οδού Άγγελου Σικελιανού 4-6. Οποιεσδήποτε αποκλίσεις από αυτήν την Σύμβαση πρέπει να επιβεβαιώνονται από την εταιρεία μας εγγράφως. Οποιοιδήποτε άλλοι Όροι και Προϋποθέσεις αποκλείονται ρητώς . Κάθε χρήστης που εισέρχεται και κάνει χρήση των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος θεωρείται ότι συναινεί και αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους όρους που εδώ διατυπώνονται χωρίς καμία εξαίρεση. Εάν κάποιος χρήστης δεν συμφωνεί με αυτούς τους όρους οφείλει να απόσχει από τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος και από κάθε συναλλαγή με αυτό. Αποστολή της παραγγελίας σας συνεπάγεται αποδοχή της παρούσας Σύμβασης και όλων των όρων αυτής.

Παραγγελίες
Οι παραγγελίες πρέπει να λαμβάνονται εγγράφως μέσω διαδικτύου δια της συμπληρώσεως και αποστολής της σχετικής Φόρμας Παραγγελίας που υπάρχει στον ιστότοπο contigogreece.gr και είναι δεσμευτικές μόνον εφόσον έγιναν δεκτές από την εταιρεία μας με σχετική ενημέρωση της κατάστασης παραγγελίας που θα λάβετε με την Επιβεβαίωση Καταχώρησης, η οποία καταγράφεται στα συστήματα της εταιρείας μας εμφανίζεται στην οθόνη του χρήστη και αποστέλλεται με e-mail κατόπιν υποβολής της παραγγελίας.

Πριν την αποστολή πρέπει να λάβετε γνώση των εξής στοιχείων:

Οι αναγραφόμενες τιμές των διάφορων προϊόντων που αποτυπώνονται στις σελίδες του ιστότοπου είναι τελικές και συμπεριλαμβάνουν το νόμιμο Φ.Π.Α.
Οι διάφορες προσφορές ισχύουν μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.
Η εταιρεία μας προσπαθεί να προσφέρει στους πελάτες της υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Στα πλαίσια της καλής πίστης, δεν ευθύνεται και δεν δεσμεύεται για τυχόν σφάλματα σε χαρακτήρες, φωτογραφίες και τιμές προϊόντων που αναγράφονται στον ιστότοπο contigogreece.gr και δεν μπορεί να εξασφαλίσει ότι δεν θα υπάρχουν σφάλματα από οποιαδήποτε αιτία κατά την εισαγωγή ή και την ενημέρωση των χαρακτηριστικών ή και της τιμής του προϊόντος. Στα πλαίσια της καλής πίστεως και για την δική σας προστασία σας παρακαλούμε εφόσον διαπιστώσετε ότι κάποιο προϊόν προσφέρεται σε ασυνήθιστα χαμηλή ή υψηλή τιμή σε σχέση με την αγοραία αξία του, πριν προσχωρήσετε στην παραγγελία του να επικοινωνήσετε με το κατάστημα στο 210-6713879 ή με αποστολή e-mail στο info@contigogreece.gr.

Ακύρωση παραγγελίας
Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας σε οποιαδήποτε φάση ολοκλήρωσής της καλώντας μας στο 210-6713879 ή με mail στο info@contigogreece.gr. Ανάλογα με το στάδιο εξέλιξης της παραγγελίας σας θα σας ενημερώνουμε για τις επιλογές που έχετε.

Παράδοση
Τα προϊόντα μπορούν να σας αποσταλούν οπουδήποτε εντός της Ελληνικής Επικράτειας. Τα προϊόντα θα σας αποσταλούν στον τόπο που μας έχετε υποδείξει. Σε περιοχές στις οποίες δεν είναι δυνατή η αποστολή της παραγγελίας σας μέσω της υπηρεσίας ταχυμεταφορών, ο χρόνος αποστολής είναι αυτός που προβλέπεται από τα Ελληνικά Ταχυδρομεία. Αποστολές θα πραγματοποιούνται καθημερινά εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών.

Παραλαβή από το κατάστημα
Οι παραλαβές γίνονται από το κατάστημα μας στο Νέο Ψυχικό επί της οδού Άγγελου Σικελιανού 4-6, Τ.Κ 11525 και επί ωραρίου λειτουργίας καταστημάτων.

Ανωτέρα βία
Η εταιρεία μας δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις στην εκτέλεση (συμπεριλαμβανομένης της παράδοσης) που οφείλονται σε περιπτώσεις που δεν μπορούν να αποδοθούν σε υπαιτιότητα της εταριίας μας ή οφείλονται σε ανωτέρα βία.

Ισχύον Δίκαιο – Δικαιοδοσία
Η παρούσα σύμβαση θα διέπεται από το Ευρωπαϊκό και το Ελληνικό Δίκαιο ιδίως τα νομοθετήματα που ρυθμίζουν θέματα με το ηλεκτρονικό εμπόριο, τις πωλήσεις από απόσταση και την προστασία των καταναλωτών.

Ασφάλεια Συναλλαγών – Προσωπικά δεδομένα
Ο επιχείρηση «Κυριακή Αρώνη» με διακριτικό τίτλο εταιρείας μας αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφάλειας των προσωπικών δεδομένων καθώς και των ηλεκτρονικών συναλλαγών έτσι όλες οι πληροφορίες οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά στοιχεία των χρηστών διασφαλίζονται και χαρακτηρίζονται ως απόρρητες. Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στις σελίδες και τις υπηρεσίες του διαδικτυακού τόπου του contigogreece.gr, προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για τη διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο, χωρίς να τηρηθούν οι διατάξεις του Ν. 2472/97 σχετικά με την προστασία από επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως αυτός ισχύει κάθε φορά.