Τρόποι αποστολής

Τρόποι αποστολής
Ο τρόπος αποστολής της παραγγελίας γίνεται με ταχυμεταφορές (courier) στον τόπο που έχετε συμπληρώσει στην φόρμα παραγγελίας. Ο χρόνος παράδοσης του προϊόντος είναι εντός 3 εργάσιμων ημερών. Η εταιρεία μας δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις στην εκτέλεση (συμπεριλαμβανομένης της παράδοσης) που οφείλονται σε περιπτώσεις που δεν μπορούν να αποδοθούν σε υπαιτιότητα της εταιρίας μας ή οφείλονται σε ανωτέρα βία.

Κόστος αποστολής
Τα έξοδα αποστολής διαμορφώνονται ανάλογα με τις διαστάσεις του δέματος.

Για παραγγελίες έως 4 τεμάχια σε μία συσκευασία, με ογκομετρικό βάρος έως 2 kgr, τα έξοδα αποστολής είναι στα 2,50€ για την Αττική και 3,00€ για την ηπειρωτική και νησιωτική Ελλάδα.

Για μεγάλες παραγγελίες, ο τρόπος αποστολής θα αποφασίζεται μετά από συνεννόηση με τον πελάτη.

Για παραδόσεις εκτός Ελλάδος υπάρχει χρέωση που κυμαίνεται ανάλογα με τον τόπο προορισμού του προϊόντος.
Αντικαταβολή μετρητοίς τη στιγμή που θα παραλάβετε το προϊόν.

Έξοδα αντικαταβολής 2,50 €

Παράδοση Σάββατο επιπλέον χρέωση 3,80€

Όροι επιστροφής
Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους.

Επιστροφή Μη Ελαττωματικών Προϊόντων
Ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα αλλαγής του προϊόντος εντός 15 εργάσιμων ημερών από την ημέρα παράδοσης του προϊόντος στο χώρο του. Η ημερομηνία αποστολής του επιστρεφόμενου προϊόντος θεωρείται αυτή που αναγράφεται από τον courier στην απόδειξη παραλαβής. Σε κάθε περίπτωση τα επιστρεφόμενα προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που παρελήφθησαν, πλήρη και χωρίς φθορές και η συσκευασία τους να είναι αυτή που συνοδεύει το προϊόν, σε άριστη κατάσταση, μαζί με όλα τα έγγραφα τα οποία το συνόδευαν (π.χ. ΔΑΤ, Απόδειξη Λιανικής, κ.ο.κ.).
Το προϊόν εάν δεν πληρεί τις παραπάνω προϋποθέσεις θα επιστρέφεται στον πελάτη με χρέωση δική του. Σε περίπτωση αλλαγής μεγέθους, σχεδίου, χρώματος ο πελάτης αποστέλλει το εν λόγω προϊόν με γενική ταχυδρομική και χρέωση στην εταιρία μας και το νέο προϊόν αποστέλλεται με χρέωση στον πελάτη.

Επιστροφή Ελαττωματικών Προϊόντων
Στις περιπτώσεις κατά τις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα της εταιρείας μας πουλήθηκαν προϊόντα κακής και ελαττωματικής ποιότητας ή από λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή, κατεστραμμένα κατά την μεταφορά κ.λ.π. τότε αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη της αντικατάστασης και του κόστους επιστροφής του προϊόντος καθώς επίσης και τα έξοδα αποστολής του νέου προϊόντος. Οι όροι επιστροφής παραμένουν οι ίδιοι με αυτούς που προαναφέραμε. Τα επιστρεφόμενα προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που παρελήφθησαν, πλήρη και χωρίς φθορές και η συσκευασία να είναι αυτή που συνοδεύει το προϊόν σε άριστη κατάσταση μαζί με όλα τα έγγραφα (π.χ. ΔΑΤ, Απόδειξη Λιανικής, κ.ο.κ.).